Herinneringssieraad

Testimonials

Sabine & Melanie

“Wij zijn nog steeds blij met het aandenken aan de plek waar we opgroeiden. Een herinnering aan onze jeugd en onze ouders.

DIERBARE PLEK: ROTTERDAM

Rija

Met heel veel plezier draag ik mijn sieraad, als ik het draag voel ik me verbonden met de plaats die mij dierbaar is. Het zal dus altijd een mooie blijvende herinnering zijn. De afwerking van het sieraad en het ontwerp zijn prachtig!

DIERBARE PLEK: TETERINGEN

Ton & Corine

Geboorteplaats van onze dochter, waar wij ook de aarde van meegenomen hebben en laten verwerken in het sieraad. Na een lange adoptieprocedure konden wij in het voorjaar van 2016 afreizen naar China om onze dochter op te halen, een bijzondere ‘geboorte’ van een gezin. Van onze biologisch eigen zoon hadden wij vele foto’s en  herinneringen aan de zwangerschap en zijn geboorte. Wij vonden het belangrijk voor onze dochter dat zij ook zo’n tastbare herinnering kon hebben.

DIERBARE PLEK: DIAN BAI

Kirsten & Marcel

Wij gaan al jaren naar dezelfde streek in Zuid-Frankrijk. Tijdens een etentje verraste Marcel mij met een Native Soil sieraad met daarin een beetje aarde van de vaste staplek op onze lievelings camping. 

DIERBARE PLEK: ZUID-FRANKRIJK

Willem

Het sieraad bevat de as van mijn overleden vader. Wanneer ik het sieraad niet draag hangt het over de accordeon van mijn vader welke een mooi plaatsje heeft in de woonkamer.
Het sieraad is prachtig om te zien en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het sieraad is een echte blikvanger en ik krijg veel complimenten wanneer ik het draag.
Zo heb ik mijn vader altijd bij mij….